Google+

Facebook Instagram

Receive all updates via Facebook

Punoni dhe Argëtohuni në USA me S-TRAVEL ALBANIA

Nëse dëshironi që jetës tuaj studentore ti shtoni edhe eksperiencën Amerikane në aspektin e punës, argëtimit dhe udhëtimit, atëherë Work and Travel (WAT) USA është programi i duhur! S-Travel është një kompani e cila sponsorizon programet “J-1“: AuPair dhe programin tashmë më të njohur për studentët WorkTravel USA. 

Shfrytëzoni këtë shans unik, që ju mundëson të njiheni me një kulturë tjetër, të fitoni një përvojë të re pune dhe të perfeksiononi gjuhën angleze. Krahas kësaj, programet tona paraqesin një mundësi per tu njohur me shoqëri dhe kultura nga 100 shtete të ndryshme të botës.Llojet e programit WAT:

 • Independent
  Në rast se ju ose shoku juaj keni marrë pjesë më parë me këtë program dhe kontratën e punës mund ta siguroni individualisht atëherë mund të marrësh pjesë me programin Independent (Self-Placement). S-Travel do tju ndihmojë në përgaditjen e gjithë dokumentacionit të nevojshëm për pjesmarrje në program.

 • Premium
  Në rast se zgjidhni programin Premium, ne ju sigurojmë punën me punëdhënës nga kompani të ndryshme amerikane (Hotele, Resorte, Parqe Argetimi, etj). Varësisht nga kompania, punët paguhen nga $7.35 - $12 për orë.

 • Premium Gold
  Këtë vit po sjellim diçka edhe më ndryshe tek studentët shqiptar. Për të gjithë ata që eksperiencës të paharueshme dëshirojnë ti shtojnë shëtitjen në qytetin e New York-ut, Premium Gold është programi i duhur. Dallimi i vetëm me programin Premium është se me një kosto shtesë prej 50 euro, pjesmarësit e Premium Gold do kenë mundësi të qëndrojnë 2 netë dhe 3 ditë ne hotelin New Yorker i cili gjendet ne qendër të New Jersey, fare pranë Times Square. Poashtu ata do të kenë të garantuar transportin nga aeroporti deri në Hotel.

        Më shumë...


Përse S-Travel:


♦ Eksperienca jonë me WAT është garancë e profesionalizmit


♦ Përfaqsues i autorizuar i sponsorëve që ofrojnë Work and Travel USA


♦ Ne ju lehtësojme dhe thjeshtësojme mënyren e aplikimit dhe pa kosto të fshehura


♦ Prioriteti ynë është eksperienca jote!News:

 • Që sot vjen programi Premium Gold

Më shumë...
 • Programi Work and Travel USA tani edhe pranë studentëve në Elbasan

Më shumë...
 • S-Travel shpall të hapur aplikimin për WAT USA 2015

Më shumë...